• 11Hz High Accuracy Geophone Stable Signal Output YB-A008

    11Hz Akurasi Tinggi Geophone Stabil Sinyal Kaluaran YB-A008

    YB-A008 utamina dianggo dina minyak, éksplorasi batubara, rékayasa sareng analisis geter hidrologis. Fitur: Stabilitas saé Akurasi tinggi sareng kaluaran sinyal stabil Spesifikasi Produk: Parameter / mode YB-A008 (20 ℃) ​​Frékuénsi Pengetahuan Alam (Hz) 11 ± 7.5% Résistansi Koil (Ω) 580 ± 5% Sensitipitas (V / m / s) 26.5 ± 6% Sensitivity With Shunt Resistor 20.5 ± 6% (2000Ω) Damping 0.39 ± 7.5% Damping With Shunt Resistor 0,59 ± 7.5% (2000Ω) Distorsi (%) -0.9 Spicious Fr ...
  • 11.5HZ Geophone Vertical and Horizontal Available YB-A057

    11.5HZ Geophone vertikal sareng Horisontal Sadia YB-A057

    Frékuénsi alami nyaéta 11.5Hz, anu tiasa minuhan tés nangtung sareng horizontal dina sababaraha bidang sapertos pangukuran geter rékayasa, méter anu dicekel ku tangan sareng sajabina. Fitur nangtung sareng horisontal sayogi Éta ngagaduhan ciri ukuran alit sareng beurat enteng. Ngukur lebar band, bandwidth anu épéktip sareng pita frékuénsi handap tiasa dikirangan janten 10 Hz. Spesifikasi Produk: Parameter / mode YB-A057 (20 ℃) ​​Frékuénsi Pengetahuan Alam (Hz) 11.5 ± 7.5% Résistansi Koil (Ω) 1625 ± 5% Sensi ...
  • 10HZ vertical and horizontal directions Geophone YB-A007-1

    10HZ arah nangtung sareng horizontal Geophone YB-A007-1

    Fitur panggedéna pikeun produk ieu nyaéta yén éta tiasa dianggo stabil dina arah vertikal sareng horisontal, kalayan frékuénsi alami Fitur 10HZ: tiasa dianggo stabil dina arah vertikal sareng horizontal Operasi stabil dina 150 ℃ sensitipitas langkung luhur tibatan spésifikasi Produk 10J1: Parameter / modeu YB-A007-1 (20 ℃) ​​Frékuénsi Pengetahuan Alam (Hz) 10 ± 8% Résistansi Koil (Ω) 1625 ± 5% Sensitipitas (V / m / s) 50 (-5% ~ + 6%) Damping 0.36 ± 10 % Distorsi (%) ≤1.0 Max. Mot ...