• 240 Hz High Spurious Frequency Geophone 0.75% Low Distortion YB-A006-S

    240 Hz Tinggi Spéksi Spékop Geophone 0,75% Distorsi Rendah YB-A006-S

    YB-A006-S mangrupikeun jinis geophone presisi tinggi anu dirancang kalayan téknologi anu dipercaya sareng sateuacanna. Fitur: -Frékuénsi Spéksi Tinggi: 240 Hz - Toléransi rendah pikeun spésifikasi: 2,5% -Distorsi Rendah: kirang ti 0.75% - Sarua sareng SG-10 Spesifikasi Produk: Parameter \ Mode YB-A006-S (20 ℃) Frékuénsi Pengetahuan Alam (Hz ) 10 ± 2,5% Résistansi Koil (Ω) 350 ± 2,5% Sensitipitas (V / m / s) 22,8 ± 2,5% Sensitipitas Kalayan Shunt Resistor (V / m / s) —— Ngaleut 0,68 ± 5% ...
  • 240 Hz High Spurious Frequency Geophone 0.1% Low Distortion YB-A005-S

    240 Hz Tinggi Spéksi Frékuénsi Geopon 0,1% Distorsi Rendah YB-A005-S

    YB-A005-S mangrupikeun jinis geophone presisi tinggi anu dirancang kalayan téknologi anu dipercaya sareng sateuacanna. Fitur: -Frékuénsi Spéksi Tinggi: 240 Hz - Toléransi rendah pikeun spésifikasi: 2,5% -Distorsi Rendah: kirang ti 0,1% - Sarua sareng SM-24 -Vertikal sareng horisontal Spesifikasi Produk: Parameter \ Mode YB-A005-S (20 ℃ ) Frékuénsi Pengetahuan Alam (Hz) 10 ± 2.5% Résistansi Koil (Ω) 375 ± 2.5% Sensitipitas (V / m / s) 28,8 ± 2,5% Sensitipitas Ku Shunt Resi ...
  • 200 ℃ High-Temperature Geophone YB-15A-2400CR

    200 Ge Geophone Suhu Tinggi YB-15A-2400CR

    YB-15A-2400CR geophone suhu luhur parantos diuji dina 200 derajat C langkung ti 300 jam, teras-terasan, dina suhu 215 derajat C kalayan henteu aya tanda panyimpangan spésifikasi. Fitur: Diuji dina 200 ℃ Cocog pikeun VSP sareng operasi gimbal downhole beurat enteng sareng volume leutik Parameter / mode YB-15A-2400CR (20 ℃) ​​Horisontal 0 ~ 360 ° Suhu Normal (HZ) 15 -5% / + 5% 15 - 5% / + 15% Résistansi Koil (Ω) 2400 ± 5% 2400 ± 5% Sensitipitas (V / m / s) 52 -5% / + 5% 52 -15% ...
  • 100Hz High Accuracy And Stable Signal Output Geophone YB-A003

    Akurasi Tinggi 100Hz sareng Kaluaran Sinyal Stabil Geophone YB-A003

    Geofon séri B ngagaduhan pita frékuénsi lega sareng frékuénsi palsu tinggi. Sadaya kasabaran dikendalikeun dina 5%. Struktur coil dobel anu unik nyata ngajantenkeun distorsi langkung handap. Fitur: Stabilitas anu saé Akurasi tinggi sareng kaluaran sinyal stabil Spesifikasi Produk: Parameter \ Mode YB-A003 (20 ℃) ​​Frékuénsi Pengetahuan Alam (Hz) 100 ± 5% Résistansi Koil (Ω) 1084 ± 5% Sensitipitas (V / m / s) 39 ± 5% Sensitipitas Kalayan Shunt Resistor (V / m / s) —— Ngaleut 0,42 ± 5% Ngaleueut Kalayan ...
  • 60Hz High Spurious Frequency Geophone YB-60X

    60Hz Frékuénsi palsu palsu Geophone YB-60X

    Rangkaian géopon X biasana dianggo dina minyak, éksplorasi batubara, rékayasa sareng analisis geter hidrologis. Fitur: Sirkuit stabil sareng dipercaya distorsi rendah sareng frékuénsi palsu tinggi Spésifikasi Produk: Parameter / mode YB-60X (22 ℃) Frékuénsi Pengetahuan Alam (Hz) 60 ± 5% Résistansi Koil (Ω) 615 ± 5% Sensitipitas (V / m / s ) 35,5 ± 7.5% Sensitipitas Kalayan Shunt Resistor (V / m / s) 30,4 ± 7.5% (3600Ω) Ngabedosan 0,508 ± 10% Ngabedem Sareng Shunt Resistor 0,569 ± 10% (3600Ω) Di ...
  • 60Hz High Spurious Frequency Geophone YB-60A

    60Hz Frékuénsi Spéksi Luhur Geophone YB-60A

    Geofon séri B ngagaduhan pita frékuénsi lega sareng frékuénsi palsu tinggi. Sadaya kasabaran dikendalikeun dina 5%. Struktur coil dobel anu unik nyata ngajantenkeun distorsi langkung handap. Fitur: stabilitas Alus Akurasi tinggi sareng kaluaran sinyal stabil Spesifikasi Produk: Parameter \ Mode YB-60A (20 ℃) ​​Frékuénsi Pengetahuan Alam (Hz) 60 ± 5% Résistansi Koil (Ω) 940 ± 5% Sensitipitas (V / m / s) 55 ± 5% Sensitipitas Kalayan Shunt Resistor (V / m / s) —— Ngaleut 0,65 ± 5% Ngaleueut Kalayan Shun ...
  • -40~+240(℃) High Temperature Geophone YB-15B-2400CR

    -40 ~ + 240 (℃) Geophone Suhu Tinggi YB-15B-2400CR

    YB-A041 mangrupikeun jinis geophone suhu luhur anu dirancang khusus anu parantos diuji dina 240 derajat C langkung ti 300 jam teras-terasan tanpa aya tanda panyimpangan spésifikasi. Suhu Langkung Luhur: 240 ℃ Cocog pikeun VSP sareng operasi ghimbal downhole beurat beurat sareng volume leutik Spesifikasi Produk: Parameter / mode YB-15B-2400CR (20 ℃) ​​Horisontal 0 ~ 360 ° Suhu Normal (Hz) 15 -5% / + 5% 15 -5% / + 15% Résistansi Koil (Ω) 2400 ± 5% 2400 ± 5% Sensitipitas (V / m / s) 5 ...
  • -40~+200(℃) High Temperature Geophone YB-15A-1850CR

    -40 ~ + 200 (℃) Geophone Suhu Tinggi YB-15A-1850CR

    YB-A039 geophone suhu luhur parantos diuji dina 200 derajat C langkung ti 300 jam, teras-terasan, dina suhu 215 derajat C kalayan henteu aya tanda panyimpangan spésifikasi. Diuji dina 200 ℃ Cocog pikeun VSP sareng operasi ghubal downhole beurat Produk Spesifikasi Produk: Parameter / mode YB-15A-1850CR (20 ℃) ​​Horisontal 0 ~ 360 ° Suhu Normal (Hz) 15 -5% / + 5% 15 -5% / + 15% Résistansi Koil (Ω) 1850 ± 5% 1850 ± 5% Sensitipitas (V / m / s) 40,2 -5% / + 5% 40,2 -15% / + 5% ...
  • 35Hz Wide Frequency Band Geophone YB-A020-B

    35Hz Lebar Frékuénsi Band Geophone YB-A020-B

    Geofon séri B ngagaduhan pita frékuénsi lega sareng frékuénsi palsu tinggi. Sadaya kasabaran dikendalikeun dina 5%. Struktur coil dobel anu unik nyata ngajantenkeun distorsi langkung handap. Fitur: Stabilitas saé Akurasi tinggi sareng kaluaran sinyal stabil Spesifikasi Produk: Parameter \ Mode YB-A020-B (20 ℃) ​​Frékuénsi Pengetahuan Alam (Hz) 35 ± 5% Résistansi Koil (Ω) 560 ± 5% Sensitipitas (V / m / s ) 32,5 ± 5% Sensitipitas Kalayan Shunt Resistor (V / m / s) —— Ngaleut 0,60 ± 5% Ngaleueut Ku Shunt Resistor —— Dist ...
  • 20 Degrees Bigger Extra Tilted Geophone YB-A012-ET

    20 Gelar Langkung Gedé Ekstra Déngdékkeun Geophone YB-A012-ET

    YB-A012-ET énggal dikembangkeun sareng ngapdet geophone. Ngabandingkeun sareng YB – 10XS, jenis geophone ieu condong langkung ageung: 20 derajat: Fitur: Dengdekkeun tambahan: 20 derajat kanggo réspon palsu tinggi vertikal: 250Hz pikeun bandwidth bersih anu diperpanjang. Kasaluyuan lengkep sareng GS – 32CT geophones Spesifikasi Produk: Parameter / mode YB-A012-ET Frékuénsi Pengetahuan Alam (Hz) 10 ± 2.5% Résistansi Koil (K) 395 ± 2.5% Sensitipitas (V / m / s) 27,5 ± 2.5% Sensitipitas Sareng Resistansi Shunt 19,7 ± 2,5% (1000K) ...
  • 14 Hz High Spurious Frequency Good Stability Geophone YB-A014

    14 Hz Frékuénsi Spéksi Tinggi Stabilitas Alus Geophone YB-A014

    Geofon séri B ngagaduhan pita frékuénsi lega sareng frékuénsi palsu tinggi. Sadaya kasabaran dikendalikeun dina 5%. Struktur coil dobel anu unik nyata ngajantenkeun distorsi langkung handap. Fitur: Stabilitas anu saé Akurasi tinggi sareng kaluaran sinyal stabil Spesifikasi Produk: Parameter \ Mode YB-A014 (20 ℃) ​​Frékuénsi Pengetahuan Alam (Hz) 14 ± 5% Résistansi Koil (Ω) 375 ± 5% Sensitipitas (V / m / s) 28.8 ± 5% Sensitipitas Kalayan Shunt Resistor (V / m / s) 18.2 ± 5% (640Ω) Ngedemes 0,20 ± 5% Da ...
  • 11Hz High Accuracy Geophone Stable Signal Output YB-A008

    11Hz Akurasi Tinggi Geophone Stabil Sinyal Kaluaran YB-A008

    YB-A008 utamina dianggo dina minyak, éksplorasi batubara, rékayasa sareng analisis geter hidrologis. Fitur: Stabilitas saé Akurasi tinggi sareng kaluaran sinyal stabil Spesifikasi Produk: Parameter / mode YB-A008 (20 ℃) ​​Frékuénsi Pengetahuan Alam (Hz) 11 ± 7.5% Résistansi Koil (Ω) 580 ± 5% Sensitipitas (V / m / s) 26.5 ± 6% Sensitivity With Shunt Resistor 20.5 ± 6% (2000Ω) Damping 0.39 ± 7.5% Damping With Shunt Resistor 0,59 ± 7.5% (2000Ω) Distorsi (%) -0.9 Spicious Fr ...
123456 Teras> >> Halaman 1/9