• 200 ℃ High-Temperature Geophone YB-15A-2400CR

    200 Ge Geophone Suhu Tinggi YB-15A-2400CR

    YB-15A-2400CR geophone suhu luhur parantos diuji dina 200 derajat C langkung ti 300 jam, teras-terasan, dina suhu 215 derajat C kalayan henteu aya tanda panyimpangan spésifikasi. Fitur: Diuji dina 200 ℃ Cocog pikeun VSP sareng operasi gimbal downhole beurat enteng sareng volume leutik Parameter / mode YB-15A-2400CR (20 ℃) ​​Horisontal 0 ~ 360 ° Suhu Normal (HZ) 15 -5% / + 5% 15 - 5% / + 15% Résistansi Koil (Ω) 2400 ± 5% 2400 ± 5% Sensitipitas (V / m / s) 52 -5% / + 5% 52 -15% ...
  • -40~+240(℃) High Temperature Geophone YB-15B-2400CR

    -40 ~ + 240 (℃) Geophone Suhu Tinggi YB-15B-2400CR

    YB-A041 mangrupikeun jinis geophone suhu luhur anu dirancang khusus anu parantos diuji dina 240 derajat C langkung ti 300 jam teras-terasan tanpa aya tanda panyimpangan spésifikasi. Suhu Langkung Luhur: 240 ℃ Cocog pikeun VSP sareng operasi ghimbal downhole beurat beurat sareng volume leutik Spesifikasi Produk: Parameter / mode YB-15B-2400CR (20 ℃) ​​Horisontal 0 ~ 360 ° Suhu Normal (Hz) 15 -5% / + 5% 15 -5% / + 15% Résistansi Koil (Ω) 2400 ± 5% 2400 ± 5% Sensitipitas (V / m / s) 5 ...
  • -40~+200(℃) High Temperature Geophone YB-15A-1850CR

    -40 ~ + 200 (℃) Geophone Suhu Tinggi YB-15A-1850CR

    YB-A039 geophone suhu luhur parantos diuji dina 200 derajat C langkung ti 300 jam, teras-terasan, dina suhu 215 derajat C kalayan henteu aya tanda panyimpangan spésifikasi. Diuji dina 200 ℃ Cocog pikeun VSP sareng operasi ghubal downhole beurat Produk Spesifikasi Produk: Parameter / mode YB-15A-1850CR (20 ℃) ​​Horisontal 0 ~ 360 ° Suhu Normal (Hz) 15 -5% / + 5% 15 -5% / + 15% Résistansi Koil (Ω) 1850 ± 5% 1850 ± 5% Sensitipitas (V / m / s) 40,2 -5% / + 5% 40,2 -15% / + 5% ...