• 240 Hz High Spurious Frequency Geophone 0.75% Low Distortion YB-A006-S

    240 Hz Tinggi Spéksi Spékop Geophone 0,75% Distorsi Rendah YB-A006-S

    YB-A006-S mangrupikeun jinis geophone presisi tinggi anu dirancang kalayan téknologi anu dipercaya sareng sateuacanna. Fitur: -Frékuénsi Spéksi Tinggi: 240 Hz - Toléransi rendah pikeun spésifikasi: 2,5% -Distorsi Rendah: kirang ti 0.75% - Sarua sareng SG-10 Spesifikasi Produk: Parameter \ Mode YB-A006-S (20 ℃) Frékuénsi Pengetahuan Alam (Hz ) 10 ± 2,5% Résistansi Koil (Ω) 350 ± 2,5% Sensitipitas (V / m / s) 22,8 ± 2,5% Sensitipitas Kalayan Shunt Resistor (V / m / s) —— Ngaleut 0,68 ± 5% ...
  • 240 Hz High Spurious Frequency Geophone 0.1% Low Distortion YB-A005-S

    240 Hz Tinggi Spéksi Frékuénsi Geopon 0,1% Distorsi Rendah YB-A005-S

    YB-A005-S mangrupikeun jinis geophone presisi tinggi anu dirancang kalayan téknologi anu dipercaya sareng sateuacanna. Fitur: -Frékuénsi Spéksi Tinggi: 240 Hz - Toléransi rendah pikeun spésifikasi: 2,5% -Distorsi Rendah: kirang ti 0,1% - Sarua sareng SM-24 -Vertikal sareng horisontal Spesifikasi Produk: Parameter \ Mode YB-A005-S (20 ℃ ) Frékuénsi Pengetahuan Alam (Hz) 10 ± 2.5% Résistansi Koil (Ω) 375 ± 2.5% Sensitipitas (V / m / s) 28,8 ± 2,5% Sensitipitas Ku Shunt Resi ...
  • 100Hz High Accuracy And Stable Signal Output Geophone YB-A003

    Akurasi Tinggi 100Hz sareng Kaluaran Sinyal Stabil Geophone YB-A003

    Geofon séri B ngagaduhan pita frékuénsi lega sareng frékuénsi palsu tinggi. Sadaya kasabaran dikendalikeun dina 5%. Struktur coil dobel anu unik nyata ngajantenkeun distorsi langkung handap. Fitur: Stabilitas anu saé Akurasi tinggi sareng kaluaran sinyal stabil Spesifikasi Produk: Parameter \ Mode YB-A003 (20 ℃) ​​Frékuénsi Pengetahuan Alam (Hz) 100 ± 5% Résistansi Koil (Ω) 1084 ± 5% Sensitipitas (V / m / s) 39 ± 5% Sensitipitas Kalayan Shunt Resistor (V / m / s) —— Ngaleut 0,42 ± 5% Ngaleueut Kalayan ...
  • 60Hz High Spurious Frequency Geophone YB-60X

    60Hz Frékuénsi palsu palsu Geophone YB-60X

    Rangkaian géopon X biasana dianggo dina minyak, éksplorasi batubara, rékayasa sareng analisis geter hidrologis. Fitur: Sirkuit stabil sareng dipercaya distorsi rendah sareng frékuénsi palsu tinggi Spésifikasi Produk: Parameter / mode YB-60X (22 ℃) Frékuénsi Pengetahuan Alam (Hz) 60 ± 5% Résistansi Koil (Ω) 615 ± 5% Sensitipitas (V / m / s ) 35,5 ± 7.5% Sensitipitas Kalayan Shunt Resistor (V / m / s) 30,4 ± 7.5% (3600Ω) Ngabedosan 0,508 ± 10% Ngabedem Sareng Shunt Resistor 0,569 ± 10% (3600Ω) Di ...
  • 60Hz High Spurious Frequency Geophone YB-60A

    60Hz Frékuénsi Spéksi Luhur Geophone YB-60A

    Geofon séri B ngagaduhan pita frékuénsi lega sareng frékuénsi palsu tinggi. Sadaya kasabaran dikendalikeun dina 5%. Struktur coil dobel anu unik nyata ngajantenkeun distorsi langkung handap. Fitur: stabilitas Alus Akurasi tinggi sareng kaluaran sinyal stabil Spesifikasi Produk: Parameter \ Mode YB-60A (20 ℃) ​​Frékuénsi Pengetahuan Alam (Hz) 60 ± 5% Résistansi Koil (Ω) 940 ± 5% Sensitipitas (V / m / s) 55 ± 5% Sensitipitas Kalayan Shunt Resistor (V / m / s) —— Ngaleut 0,65 ± 5% Ngaleueut Kalayan Shun ...
  • 35Hz Wide Frequency Band Geophone YB-A020-B

    35Hz Lebar Frékuénsi Band Geophone YB-A020-B

    Geofon séri B ngagaduhan pita frékuénsi lega sareng frékuénsi palsu tinggi. Sadaya kasabaran dikendalikeun dina 5%. Struktur coil dobel anu unik nyata ngajantenkeun distorsi langkung handap. Fitur: Stabilitas saé Akurasi tinggi sareng kaluaran sinyal stabil Spesifikasi Produk: Parameter \ Mode YB-A020-B (20 ℃) ​​Frékuénsi Pengetahuan Alam (Hz) 35 ± 5% Résistansi Koil (Ω) 560 ± 5% Sensitipitas (V / m / s ) 32,5 ± 5% Sensitipitas Kalayan Shunt Resistor (V / m / s) —— Ngaleut 0,60 ± 5% Ngaleueut Ku Shunt Resistor —— Dist ...
  • 20 Degrees Bigger Extra Tilted Geophone YB-A012-ET

    20 Gelar Langkung Gedé Ekstra Déngdékkeun Geophone YB-A012-ET

    YB-A012-ET énggal dikembangkeun sareng ngapdet geophone. Ngabandingkeun sareng YB – 10XS, jenis geophone ieu condong langkung ageung: 20 derajat: Fitur: Dengdekkeun tambahan: 20 derajat kanggo réspon palsu tinggi vertikal: 250Hz pikeun bandwidth bersih anu diperpanjang. Kasaluyuan lengkep sareng GS – 32CT geophones Spesifikasi Produk: Parameter / mode YB-A012-ET Frékuénsi Pengetahuan Alam (Hz) 10 ± 2.5% Résistansi Koil (K) 395 ± 2.5% Sensitipitas (V / m / s) 27,5 ± 2.5% Sensitipitas Sareng Resistansi Shunt 19,7 ± 2,5% (1000K) ...
  • 14 Hz High Spurious Frequency Good Stability Geophone YB-A014

    14 Hz Frékuénsi Spéksi Tinggi Stabilitas Alus Geophone YB-A014

    Geofon séri B ngagaduhan pita frékuénsi lega sareng frékuénsi palsu tinggi. Sadaya kasabaran dikendalikeun dina 5%. Struktur coil dobel anu unik nyata ngajantenkeun distorsi langkung handap. Fitur: Stabilitas anu saé Akurasi tinggi sareng kaluaran sinyal stabil Spesifikasi Produk: Parameter \ Mode YB-A014 (20 ℃) ​​Frékuénsi Pengetahuan Alam (Hz) 14 ± 5% Résistansi Koil (Ω) 375 ± 5% Sensitipitas (V / m / s) 28.8 ± 5% Sensitipitas Kalayan Shunt Resistor (V / m / s) 18.2 ± 5% (640Ω) Ngedemes 0,20 ± 5% Da ...
  • 10 Hz Wide Frequency Band Geophone Double Coil Structure Stable YB-A004

    10 Hz Lebar Frékuénsi Band Geophone Struktur Coil Ganda Stabil YB-A004

    Geofon séri B ngagaduhan pita frékuénsi lega sareng frékuénsi palsu tinggi. Sadaya kasabaran dikendalikeun dina 5%. Struktur coil dobel anu unik nyata ngajantenkeun distorsi langkung handap. Fitur: Stabilitas anu saé Akurasi tinggi sareng kaluaran sinyal stabil Spesifikasi Produk: Parameter \ Mode YB-A004 (20 ℃) ​​Frékuénsi Pengetahuan Alam (Hz) 10 ± 5% Résistansi Koil (Ω) 375 ± 5% Sensitipitas (V / m / s) 28.8 ± 5% Sensitipitas Kalayan Shunt Resistor (V / m / s) 22.7 ± 5% (1400Ω) Ngedemes 0,271 ± 5% ...
  • 10 Hz High Sensitivity Geophone Low Distortion YB-A011

    10 Hz sensitipitas tinggi Geophone Low distorsi YB-A011

    Rangkaian géopon X biasana dianggo dina minyak, éksplorasi batubara, rékayasa sareng analisis geter hidrologis. Sirkuit anu stabil sareng dipercaya distorsi rendah sareng frékuénsi palsu tinggi Spésifikasi Produk: Parameter / modeu YB-A011 (22 ℃) Frékuénsi Pengetahuan Alam (Hz) 10 ± 5% Résistansi Koil (Ω) 395 ± 5% Sensitipitas (V / m / s) 28.0 ± 5% Sensitivity With Shunt Resistor (V / m / s) 20.1 ± 5% (1000Ω) Damping 0.299 ± 5% Damping With Shunt Resistor 0.706 ± 5% (1000Ω) Distorsi (%) ...
  • 8 Hz Geophone for oil, coal exploration YB-A036-X

    8 Hz Geophone pikeun minyak, éksplorasi batubara YB-A036-X

    Rangkaian géopon X biasana dianggo dina minyak, éksplorasi batubara, rékayasa sareng analisis geter hidrologis. Stabil stabil sareng dipercaya distorsi rendah sareng frékuénsi palsu tinggi Spésifikasi Produk: Parameter / mode YB-A036-X (22 ℃) Frékuénsi Pengetahuan Alam (Hz) 8 ± 0,5 Coil Resistance (Ω) 395 ± 5% Sensitivity (V / m / s) 28 ± 5% Sensitipitas Kalayan Shunt Resistor (V / m / s) 23 ± 5% (1800Ω) Damping 0.38 ± 5% Damping With Shunt Resistor 0.71 ± 5% (1800Ω) Distorsi (%) -0.2 ...
  • 7 Hz Geophone for oil, coal exploration YB-A035-X

    7 Hz Geophone pikeun minyak, éksplorasi batubara YB-A035-X

    Rangkaian géopon X biasana dianggo dina minyak, éksplorasi batubara, rékayasa sareng analisis geter hidrologis. Fitur: Sirkuit-stabil sareng dipercaya -Dororsi rendah sareng frékuénsi palsu tinggi Spésifikasi produk: Parameter / mode PS-7X (22 ℃) Frékuénsi Pengetahuan Alam (Hz) 7 ± 0,5 Koil Résistansi (Ω) 395 ± 5% Sensitipitas (V / m / s) 28,6 ± 5% Sensitipitas Kalayan Shunt Resistor (V / m / s) 24,6 ± 5% (2400Ω) Ngedemes 0,428 ± 5% Ngabatesan Kalayan Shunt Resistor 0,73 ± 5% (2400Ω) Distortio ...
12 Teras> >> Halaman 1/2