200 Ge Geophone Suhu Tinggi YB-15A-2400CR

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

YB-15A-2400CR geophone suhu luhur parantos diuji dina 200 derajat C langkung ti 300 jam, teras-terasan, dina suhu 215 derajat C kalayan henteu aya tanda panyimpangan spésifikasi.

Fitur:

Diuji dina 200 ℃

Cocog pikeun operasi VSP sareng ghubal downhole

Beurat enteng sareng volume leutik

Parameter / modeu

YB-15A-2400CR (20 ℃)

Horisontal

0 ~ 360 °

Suhu normal (HZ)

15 -5% / + 5%

15 -5% / + 15%

Résistansi Coil (Ω)

2400 ± 5%

2400 ± 5%

Sensitipitas (V / m / s)

52 -5% / + 5%

52 -15% / + 5%

Ngaleueut

0,57 -15% / + 15%

0,57 -20% / + 15%

Panyimpangan (%)

≤0.2

≤0.7

Max. Gerak (mm)

3

Pindah Massa (g)

7.6

Diménsi (d × h) mm

22,2 × 26,8

Kisaran Suhu (℃)

-40 ~ + 200

Beurat (g)

49


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami