Wisata Pabrik

Produk unggulan géopon éksplorasi seismik ngagaduhan genep séri, langkung ti 60 jinis. Produk seueur dianggo dina minyak bumi, éksplorasi mineral sareng géologis, jalan, jembatan, pambangunan bendungan sareng torowongan, geter mékanis beurat, monitoring gempa, jst.

gre