Tentang Kami

Wuhan XYB Geofisika Éksplorasi Peralatan Co., Ltd.didaptarkeun sareng didirikeun tanggal 13 Méi 2008. Tempatna Wuhan di Cina. Perusahaan komitmen ka R&D, manufaktur sareng penjualan instrumen éksplorasi minyak bumi, alat-alat pangeboran sareng produksi, sareng alat-alat éksplorasi geofisika. Éta parantos lulus sértipikasi sistem manajemen mutu ISO9000, sertifikasi sistem manajemén lingkungan, sertifikasi sistem manajemen kaséhatan sareng kasalametan padamelan.

Produk unggulan géopon éksplorasi seismik ngagaduhan genep séri, langkung ti 60 jinis. Produk seueur dianggo dina minyak bumi, éksplorasi mineral sareng géologis, jalan, jembatan, pambangunan bendungan sareng torowongan, geter mékanis beurat, monitoring gempa sareng sajabana

re

XYB ngahijikeun bakat sareng téknologi profesional top dunya, ngagaduhan tanaga internasional anu mumpuni.

Langkung ti 60 variétas parantos diidinkeun pikeun aplikasi patén nasional, kalebet langkung ti 20 patén-patén pikeun penemuan, langkung ti 10 jinis pencapaian ilmiah sareng téknologi tingkat propinsi, sareng langkung ti 20 penghargaan ilmiah sareng téknologi nasional, propinsi sareng kota. Éta parantos lulus sértipikasi sistem manajemen mutu ISO9000, sertifikasi sistem manajemén lingkungan, sertifikasi sistem manajemen kaséhatan sareng kasalametan padamelan.

gre
er

Pasar produk parantos ngaliput sawah minyak domestik sareng lapangan batubara utama, sareng diékspor ka Éropa, Amérika, Afrika sareng Asia Tenggara sareng langkung ti 50 nagara sareng daérah. Pangsa pasar aya dina garis depan industri anu sami di Cina. Kinerja produk kualitas sareng reputasi anu hadé tunduk kana sambutan anu hébat sareng pujian.

rt (3)

Dina waktos payun, perusahaan bakal teraskeun "katepatan, taliti, ketatgaya bisnis, jeung "berorientasi ku pangguna, nyiptakeun nilai paling luhur pikeun panggunatujuan bisnis, kalayan téknologi anu langkung maju, produk kualitas luhur, harga anu wajar, babarengan sareng konsumén pikeun minuhan masa depan anu cemerlang.