• 100Hz High Accuracy And Stable Signal Output Geophone YB-A003

    Akurasi Tinggi 100Hz sareng Kaluaran Sinyal Stabil Geophone YB-A003

    geofon ries ngagaduhan pita frékuénsi anu lega sareng frékuénsi palsu tinggi. Sadaya kasabaran dikendalikeun dina 5%. Struktur coil dobel anu unik nyata ngajantenkeun distorsi langkung handap. Fitur: Stabilitas anu saé Akurasi tinggi sareng kaluaran sinyal stabil Spesifikasi Produk: Parameter \ Mode YB-A003 (20 ℃) ​​Frékuénsi Pengetahuan Alam (Hz) 100 ± 5% Résistansi Koil (Ω) 1084 ± 5% Sensitipitas (V / m / s) 39 Sensitipitas ± 5% Kalayan Shunt Resistor (V / m / s) —— Ngaleut 0,42 ± 5% Ngaleueut Kalayan Shun ...
  • 35Hz Wide Frequency Band Geophone YB-A020-B

    35Hz Lebar Frékuénsi Band Geophone YB-A020-B

    Geofon séri B ngagaduhan pita frékuénsi lega sareng frékuénsi palsu tinggi. Sadaya kasabaran dikendalikeun dina 5%. Struktur coil dobel anu unik nyata ngajantenkeun distorsi langkung handap. Fitur: Stabilitas saé Akurasi tinggi sareng kaluaran sinyal stabil Spesifikasi Produk: Parameter \ Mode YB-A020-B (20 ℃) ​​Frékuénsi Pengetahuan Alam (Hz) 35 ± 5% Résistansi Koil (Ω) 560 ± 5% Sensitipitas (V / m / s ) 32,5 ± 5% Sensitipitas Kalayan Shunt Resistor (V / m / s) —— Ngaleut 0,60 ± 5% Ngaleueut Ku Shunt Resistor —— Dist ...
  • 10 Hz Wide Frequency Band Geophone Double Coil Structure Stable YB-A004

    10 Hz Lebar Frékuénsi Band Geophone Struktur Coil Ganda Stabil YB-A004

    Geofon séri B ngagaduhan pita frékuénsi lega sareng frékuénsi palsu tinggi. Sadaya kasabaran dikendalikeun dina 5%. Struktur coil dobel anu unik nyata ngajantenkeun distorsi langkung handap. Fitur: Stabilitas anu saé Akurasi tinggi sareng kaluaran sinyal stabil Spesifikasi Produk: Parameter \ Mode YB-A004 (20 ℃) ​​Frékuénsi Pengetahuan Alam (Hz) 10 ± 5% Résistansi Koil (Ω) 375 ± 5% Sensitipitas (V / m / s) 28.8 ± 5% Sensitipitas Kalayan Shunt Resistor (V / m / s) 22.7 ± 5% (1400Ω) Ngedemes 0,271 ± 5% ...
  • 4.5HZ Low Frequency Geophone Vertical and horizontal available YB-A048

    4.5HZ Low Frékuénsi Geophone Nangtung sareng horizontal aya YB-A048

    YB-A048 geophone mangrupikeun geophone frékuénsi low kalayan sensitipitas tinggi dikembangkeun saatos pamundut éksplorasi seismik sareng rékayasa anu utamina nampi tingkat jero, frékuénsi lemah sareng sinyal lemah. Éta tiasa dianggo salaku titik tunggal sareng ogé 3 komponén Fitur: 1. Sénsitip tinggi: 100 V / m / s 2. Frékuénsi Lemah: 4.5Hz 3. Tinggi SNR sareng rentang dinamis lega 4. Distorsi rendah 5.Vértikal sareng horisontal sayogi Spesifikasi Produk: Parameter \ Mode YB-A048 (20 ℃) ​​Frékuénsi alami (Hz ...
  • 4.5±10% Hz Low Frequency Geophone YB-A022

    4,5 ± 10% Hz Low Frékuénsi Geophone YB-A022

    YB-A022 geophone mangrupikeun geophone frékuénsi low anu dikembangkeun saatos pamundut éksplorasi seismik sareng rékayasa anu utamina nampi tingkat jero, low fre- quency sareng lemah sinyal. Éta tiasa dianggo salaku titik tunggal sareng ogé 3 komponén Fitur: Frékuénsi Rendah: SNR tinggi sareng rentang dinamis lega distorsi Produk Spesifikasi: Parameter \ Mode YB-A022 (20 ℃) ​​Frékuénsi alami (Hz) 4,5 ± 10% Sensitivity (V / m / s) 28.8 ± 7.5% Damping 0.6 ± 10% Résistansi Koil (Ω) 37 ...
  • 4.5±0.5% Hz Low Frequency Geophone High sensitivity 92V/m/s YB-A023

    4,5 ± 0,5% Hz Frékuénsi Low Geophone sensitipitas Tinggi 92V / m / s YB-A023

    YB-A023 geophone mangrupikeun geophone frékuénsi low kalayan sensitipitas tinggi dikembangkeun saatos paménta Éksplorasi seismik sareng rékayasa anu utamina nampi tingkat jero, frékuénsi lemah sareng sinyal lemah. Éta tiasa dianggo salaku titik tunggal sareng ogé 3 komponén Fitur: -Hé sensitipitas luhur: 92V / m / s - Frékuénsi Rendah: -High SNR sareng rentang dinamis anu lega - Distorsi Produk Low distorsi: Parameter \ Mode YB-A023 (20 ℃) Frékuénsi alami (Hz) 4,5 ± 0,5 Sensitivity (V / m / ...
  • 2 Hz Low Frequency Geophone 22±20% Sensitivity  YB-A017

    2 Hz Low Frequency Geophone 22 ± 20% Sensitivity YB-A017

    YB-A017 geophone mangrupikeun geophone frékuénsi low anu dikembangkeun saatos paménta Éksplorasi seismik sareng rékayasa anu utamina nampi tingkat jero, frékuénsi lemah sareng sinyal lemah. Éta tiasa dianggo salaku titik tunggal sareng 3-komponén Fitur: -Frékuénsi Rendah: 2 Hz -High SNR sareng kisaran dinamis anu lega -Doréng rendah distorsi Spesifikasi Produk: Parameter \ Mode YB-A017 (20 ℃) ​​Frékuénsi alami (Hz) 2 ± 20% Sensitivity (V / m / s) 22 ± 20% Damping 0,5 ± 20% Coil Resistance (Ω) 360 ...
  • 1 Hz Vertical and Horizontal Low Frequency Geophone YB-A042

    1 Hz vertikal sareng Horisontal Frékuénsi Lemah Geophone YB-A042

    YB-A042 geophone frékuénsi handap mangrupikeun hiji geophone 1 Hz tanpa catu daya éksternal anu sacara liar dianggo dina bidang éksplorasi gempa anu jero, rékayasa ukur pulsa sareng analisis geter anu sanés Fitur: Frékuénsi low: 1 Hz Vertical sareng horizontal sayogi Fitur: Parameter / mode YB-A042 Frékuénsi Alam (Hz) 1 ± 10% Damping 0.36 ± 20% Sensitivity (80Hz) V / m / s 200 ± 10% DC Resistansi (Ω) 3300 ± 10% Distorsi (%) -0.2 Résistansi Insulasi (M ...