240 Hz Tinggi Spéksi Spékop Geophone 0,75% Distorsi Rendah YB-A006-S

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

YB-A006-S mangrupikeun jinis geophone presisi tinggi anu dirancang kalayan téknologi anu dipercaya sareng sateuacanna.

Fitur:

-Frékuénsi palsu Luhur: 240 Hz - Toléransi rendah pikeun spésifikasi: 2.5%

-Dorsi Rendah: kirang ti 0,75% - Sarua sareng SG-10

Produk Sciri khas:

Parameter \ Mode

YB-A006-S(20 ℃)

Frékuénsi Alam (Hz)

10 ± 2,5%

Résistansi Coil (Ω)

350 ± 2,5%

Sensitipitas (V / m / s)

22,8 ± 2,5%

Sensitipitas Sareng Shunt Resistor (V / m / s)

——

Ngaleueut

0,68 ± 5%

Damping Kalayan Shunt Resistor

——

Panyimpangan (%)

-0.075

Frékuénsi Spéh (Hz)

40240

Max. Dengdekkeun Angle pikeun

Spesifikasi distorsi (°)

15

Max. Gerak (mm)

1.78

Pindah Massa (g)

8.4

Diménsi (d × h) mm

27,4 × 30,15

Rentang Suhu()

-40 ~ + 90

Mangsa Garansi (Taun)

2

Beurat (g)

83


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami