240 Hz Tinggi Spéksi Frékuénsi Geopon 0,1% Distorsi Rendah YB-A005-S

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

YB-A005-S mangrupikeun jinis geophone presisi tinggi anu dirancang kalayan téknologi anu dipercaya sareng sateuacanna.

Fitur:

-Frékuénsi palsu Luhur: 240 Hz - Toléransi rendah pikeun spésifikasi: 2.5%

-Dorsi Rendah: kirang ti 0,1% - Sarua sareng SM-24

-Vertikal sareng horisontal sayogi

Produk Sciri khas:

Parameter \ Mode

YB-A005-S(20 ℃)

Frékuénsi Alam (Hz)

10 ± 2,5%

Résistansi Coil (Ω)

375 ± 2,5%

Sensitipitas (V / m / s)

28,8 ± 2,5%

Sensitipitas Sareng Shunt Resistor (V / m / s)

20,9 ± 2,5% (1000Ω)

22,5 ± 2,5% (1339Ω)

Ngaleueut

0,25 + 5% / - 0%

Damping Kalayan Shunt Resistor

0,686 + 5% / - 0% (1000Ω)

0,600 + 5% / - 0% (1339Ω)

Panyimpangan (%)

≤0.1

Frékuénsi Spéh (Hz)

40240

Max. Dengdekkeun Angle pikeun

10

Spesifikasi distorsi (°)

2

Max. Gerak (mm)

11

Diménsi (d × h) mm

-40 ~ + 100

Rentang Suhu()

3

Mangsa Garansi (Taun)

84.6

Pindah Massa (g)

25,4 × 32


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami