Akurasi Tinggi 100Hz sareng Kaluaran Sinyal Stabil Geophone YB-A003

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Geofon séri B ngagaduhan pita frékuénsi lega sareng frékuénsi palsu tinggi.

Sadaya kasabaran dikendalikeun dina 5%. Struktur coil dobel anu unik nyata ngajantenkeun distorsi langkung handap.

Fiturs:

Stabilitas anu saé

Akurasi tinggi sareng kaluaran sinyal stabil

Spésifikasi produk:

Parameter \ Mode

YB-A003 (20 ℃)

Frékuénsi Alam (Hz)

100 ± 5%

Résistansi Coil (Ω)

1084 ± 5%

Sensitipitas (V / m / s)

39 ± 5%

Sensitipitas Sareng Shunt Resistor (V / m / s)

——

Ngaleueut

0,42 ± 5%

Damping Kalayan Shunt Resistor

——

Panyimpangan (%)

≤0.2

Frékuénsi Spéh (Hz)

≥450

Max. Gerak (mm)

1

Pindah Massa (g)

7.6

Diménsi (d × h) mm

27,5 × 34

Kisaran Suhu (℃)

-40 ~ + 70

Mangsa Garansi (Taun)

2

Beurat (g)

92.7


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami