• 01

    Personalia

    XYB ngahijikeun bakat sareng téknologi profesional top dunya, ngagaduhan tanaga internasional anu mumpuni.

  • 02

    Ideu

    Kalayan téknologi anu langkung maju, produk kualitas luhur, harga anu lumayan, babarengan sareng konsumén pikeun minuhan masa depan anu cemerlang ..

  • 03

    Tujuan

    Kalayan "berorientasi-pangguna, jantenkeun nilai paling luhur pikeun pangguna" tujuan bisnis.

  • 04

    Gaya

    Perusahaan bakal teraskeun gaya bisnis "presisi, taliti, ketat".

whx33

Produk Anyar

  • Sapédah
    mérek

  • Husus
    nawaran

  • Wareg
    klien

  • Mitra sapanjang
    USA

  • About Us

Naha Pilih Kami

  • Wuhan XYB Geofisika Éksplorasi Peralatan Co., Ltd.

    Perusahaan komitmen ka R&D, manufaktur sareng penjualan instrumen éksplorasi minyak bumi, alat-alat pangeboran sareng produksi, sareng alat-alat éksplorasi geofisika. Éta parantos lulus sértipikasi sistem manajemen mutu ISO9000, sertifikasi sistem manajemén lingkungan, sertifikasi sistem manajemen kaséhatan sareng kasalametan padamelan.

  • Produk unggulan géopon éksplorasi seismik ngagaduhan genep séri, langkung ti 60 jinis.

    Produk seueur dianggo dina minyak bumi, éksplorasi mineral sareng géologis, jalan, jembatan, pambangunan bendungan sareng torowongan, geter mékanis beurat, monitoring gempa sareng sajabana

  • Langkung ti 60 jinis parantos diidinan pikeun aplikasi patén nasional

    Kalebet langkung ti 20 patén-patén pikeun penemuan, langkung ti 10 jinis prestasi ilmiah sareng téknologi tingkat propinsi, sareng langkung ti 20 penghargaan ilmiah sareng téknologi nasional, propinsi sareng kota. Éta parantos lulus sértipikasi sistem manajemen mutu ISO9000, sertifikasi sistem manajemén lingkungan, sertifikasi sistem manajemen kaséhatan sareng kasalametan padamelan.

  • It has passed ISO9000 quality management system certification, environmental management system certification, occupational health and safety management system certification.It has passed ISO9000 quality management system certification, environmental management system certification, occupational health and safety management system certification.

    Sertipikat

    Éta parantos lulus sértipikasi sistem manajemen mutu ISO9000, sertifikasi sistem manajemén lingkungan, sertifikasi sistem manajemen kaséhatan sareng kasalametan padamelan.

  • The product market has covered major domestic oil fields and coal fields, and exported to Europe, America, Africa and Southeast Asia and other more than 50 countries and regions.The product market has covered major domestic oil fields and coal fields, and exported to Europe, America, Africa and Southeast Asia and other more than 50 countries and regions.

    Pasar

    Pasar produk parantos ngaliput sawah minyak domestik sareng lapangan batubara utama, sareng diékspor ka Éropa, Amérika, Afrika sareng Asia Tenggara sareng langkung ti 50 nagara sareng daérah.

  • Quality product performance and good reputation are subject to a great welcome and praise.Quality product performance and good reputation are subject to a great welcome and praise.

    Palayanan

    Kinerja produk kualitas sareng reputasi anu hadé tunduk kana sambutan anu hébat sareng pujian.

Blog Kami